top of page
  • Фото автораsetupvin

Шляхетна Вінниця. Матриця. Початок.

Незначний дощ та осіння прохолода на перший погляд не сильно сприяли пішохідній екскурсії “Шляхетна Вінниця. Матриця. Початок.” від Oksana Rozdorozhniuk та Офіс туризму Вінниці


Але учасниці та учасники були впевнені, що емоції від побаченого та почутого зможуть компенсувати незначні незручності

Великим сюрпризом стали вінчання, що відбувались у Спасо-Преображенському соборі, і які група могла побачити на власні очі в процесі екскурсії визначними історичними місцями міста.


Учасниці та учасники екскурсії, змогли також дізнатись: Хто почав будувати кам’яне середмістя Вінниці? Що закодовано в старовинних Мурах? Який вплив Речі Посполитої на сучасне життя Вінниці


Мандрівка у три століття дозволила гостям громади, що вимушені були залишити свої домівки внаслідок війни, ближче познайомитись з історією та сьогоденням громади, яка, сподіваємось, зможе стати для людей рідною.


Екскурсії проводяться в рамках проєкту “Dialogue+”, який впроваджується ГО «SetUP» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).





0 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Будемо на зв'язку

Підпишись на нашу розсилку і слідкуй за актуальними подіями.

Дякуємо, що підписалися.

Партнери

bottom of page