top of page
  • Фото автораsetupvin

Форум "ДІАЛОГ+"


Можливо, ти нещодавно у Вінниці, і не знаєш, де і як шукати нові можливості? Або вже достатньо давно, але досі не відчуваєш себе частиною громади?

Хочеш долучитись до спільноти, що відповідає твоїм цінностям та пріоритетам? Бажаєш брати участь у прийнятті рішень та впливати на свою громаду? Не знаєш чому це потрібно, навіть у час війни?


Приходь 12 жовтня о 13:00 у Креативний простір "Артинов" (м. Вінниця, вулиця Миколи Оводова, 22) на форум "Діалог+" та отримай відповіді! :)


Там ти зможеш:

- обговорити поточні виклики та перспективи розвитку громади в умовах війни;

- дізнатись про можливості участі у грантових програмах та міжнародних проєктах, освітніх курсах та студентських обмінах, публічних дискусіях та дослідженнях, екскурсіях та майстер класах, актуальних вакансіях в громадському секторі та багато чого корисного;

- взяти участь у мистецькій акції "Діалог+";

- посилити емоційну стійкість на майстер класах;

- послухати музику;

- знайти нових однодумців і друзів :)


Реєструйтесь, це чудова нагода поспілкуватись! (https://forms.gle/xnRNdYEQLRxDxVzt8)


Проєкт “Dialogue+” впроваджується ГО «SetUP» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).


0 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Будемо на зв'язку

Підпишись на нашу розсилку і слідкуй за актуальними подіями.

Дякуємо, що підписалися.

Партнери

bottom of page