top of page
  • Фото автораsetupvin

Тендер з організації перерви на каву для учасників зустрічей

Технічне завдання

з організації перерви на каву для учасників зустрічей з місцевими лідерами та представниками бізнесу


Громадська організація «Платформа соціального розвитку “SetUp”» в рамках проєкту «Dialogue+» шукає постачальників послуг з організації перерви на каву для учасників зустрічей з місцевими лідерами та представниками бізнесу, які відбуватимуться у період з вересня 2022 року по березень 2023 року у місті Вінниця, і передбачатимуть: організацію перерви на каву для учасників зустрічей.


Учасники конкурсу: організації або фізичні особи-підприємці, які мають досвід надання послуг з організації перерви на каву.


Обсяг роботи та терміни:

Передбачається, що після оголошення результатів відбору постачальника послуг, з постачальником буде укладено договір, за яким постачальник забезпечить наступні послуги із розрахунку на 28 зустрічей і загальної кількості учасників у 700 осіб. На кожній зустрічі планується участь не більше 25 осіб:


Орієнтовне меню перерви на каву для 1 зустрічі

Кава 25

Чай 25

Печиво (порція) 25


Вимоги до потенційних постачальників послуг:

Резюме/портфоліо, де відображено досвід з організації перерви на каву під час публічних заходів.


Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

1. Розрахунок вартості послуг (рахунок);

2. Опис попереднього досвіду постачальника у виконанні подібних завдань;

3. Для фізичних осіб-підприємців - документи, що підтверджують державну реєстрацію ФОП*, свідоцтво або витяг платника податку та номер і назву КВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги;

4. Свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи та витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб.


*Увага! Участь у конкурсі можуть брати підприємці на загальній системі оподаткування та ФОП, що відносяться до 3 групи платників єдиного податку!


Запитання приймаються до 26 серпня включно на адресу setup.vin@gmail.com із позначкою до теми листа «Конкурс з відбору постачальника послуг організації перерви на каву під час зустрічей».

Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою setup.vin@gmail.comдо 30серпня 2022 рокувключноіз позначкою до теми листа «Конкурс з відбору постачальника послуг організації перерви на каву під час зустрічей»

0 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Будемо на зв'язку

Підпишись на нашу розсилку і слідкуй за актуальними подіями.

Дякуємо, що підписалися.

Партнери

bottom of page