top of page
  • Фото автораsetupvin

ПЛАН "Б"

Віра у себе, майбутнє та Україну!!! Такими словами можна описати те, що сталось в рамках цікавого заходу під назвою «План Б».


Близько 150 учасників та учасниць приєднались до дискусії щодо викликів і можливостей відкриття та ведення бізнесу в умовах війни.


Топ-спікери відкрито ділились своїм власним досвідом, своїми відчуттями, та, на жаль, своєю біллю втрати, внаслідок окупації.


Інсайти, мрії та власні плани присутні змогли обговорити із досвідченими людьми, що пройшли і проходять непростий, ризикований шлях.


Щиро дякуємо Вам за те, що знаходите час для молоді і людей, що змушені були приїхати до Вінницької області внаслідок війни!

Андрій Піжевський Михайло Ганчук Анна Воскобойник з Perfetto Vinnytsia Игорь Шевченко Патентний повірений України Ігор Шевченко Юлія Крамаренко Роман Козумляк з Lord of Boards Igor Arbatov


Дякуємо за професійність модератору Антон Євтушок!



Щиро дякуємо за підтримку міжнародним донорам, які сприяють розвитку кожного та кожної в таких екстремальних умовах!


І не менш щиро, Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund, за вашу системну роботу, і можливості, які фонд пропонує для тих, хто цього найбільше потребує!


Разом до Перемоги!


Проєкт “Dialogue+” впроваджується ГО «SetUP» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС).


2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Будемо на зв'язку

Підпишись на нашу розсилку і слідкуй за актуальними подіями.

Дякуємо, що підписалися.

Партнери

bottom of page