top of page
  • Фото автораsetupvin

Дебатна Ліга


Запрошуємо всіх шанувальників дебатів та активних молодих людей на захопливу подію - Міську Дебатну Лігу, яку організовує Громадська Організація "Сетап" у партнерстві з Міським Департаментом Молодіжної Політики!



Дата: 30 вересня - 1 жовтня


Місце: Молодіжний Центр "Квадрат"



Ця подія об'єднає молодих і рішучих людей для цікавих та продуктивних обговорень, під час яких ви зможете висловити свої думки, аргументувати погляди та розвивати навички публічного виступу. Міська Дебатна Ліга - це відмінна нагода не лише вивчити актуальні питання та розібратися в них, а й знайти нових друзів та однодумців.



Чому варто прийти на Міську Дебатну Лігу:



🦸Досвідчені судді: Вас будуть супроводжувати досвідчені судді, які допоможуть  розвивати навички дебатів та публічного виступу.



📜Актуальні теми: Під час заходу будуть обговорюватися сучасні та важливі питання, які цікавлять кожного молодого громадянина.



💬Мережа контактів: Ви матимете змогу познайомитися з іншими активними молодими людьми та розширити свою мережу зв'язків.



🏆Призи та нагороди: Найкращі дебатери отримають призи та нагороди, а також можливість представити свою команду на регіональному рівні.



✨Враження та незабутні моменти: Міська Дебатна Ліга обіцяє бути цікавою, захопливою та незабутньою подією, яка залишиться у вашій пам'яті надовго.



 Реєстрація:


 для учасників без команд - https://forms.gle/4n6p7XE25RRHuENa9


3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Будемо на зв'язку

Підпишись на нашу розсилку і слідкуй за актуальними подіями.

Дякуємо, що підписалися.

Партнери

bottom of page