top of page
  • Фото автораsetupvin

Дебатна Ліга 2023 завершена!



Вінницька дебатна ліга 2023 - зібрала найактивніших студентів з  м.Вінниця. Ця подія стала справжньою визначальною точкою для всіх, хто цікавиться мистецтвом дебатів. Вражаючі виступи, пристрасть та надзвичайний рівень майстерності – ось що вона нам принесла.


У фіналі Дводенної Дебатної Ліги виявилися чотири команди, які вразили вмінням переконливо аргументувати:


Пироговці (Шалагай Ольга, Шаповалов Микита) – ця команда продемонструвала вражаючий рівень знань та вміння логічно висловлювати свої думки.

Ідеальний Мікс (Прокопчук Аліна Віталіївна, Кушнір Єлизавета Анатоліївна) – представники цієї команди вразили всіх своєю креативністю та оригінальністю думок.

Політологи (Маєвська Марія, Борисюк Анастасія) – ця команда висвітлила найскладніші питання з несподіваним поглядом, що вразило всіх слухачів.

Чугайстри (Москаленко Іван, Токар Андрій) – команда, яка вражала своєю енергією та впевненістю у своїх переконаннях.


А ось індивідуальні таланти також отримали визнання:

Топ-спікером ліги стала Яна Остапчук. Її виступи вражали якістю аргументації та відданістю справі, що зробило її незабутньою для всіх глядачів та слухачів.


Кращим суддею ліги став Сергій Давидов. Він продемонстрував високий рівень об'єктивності та справедливості, роблячи справжні чудеса у визначенні переможців у запеклих дебатах.


Ця Дводенна Дебатна Ліга залишиться в пам'яті всіх учасників і глядачів як подія, де величезний розум поєднався із запальною пасією, утворюючи неперевершене дійство. Бажаємо усім учасникам подальших успіхів та нових здобутків у мистецтві дебатів! 🎓🗣


Даний захід не відбувся б без підтримки German Marshall Fund - ми щиро дякуємо за довіру і внесок у розвиток молоді.

Дякуємо за партнерство Вінницькому відділу молоді , МЦ "Квадрат" за те що ви створюєте такі неймовірні умови для розвитку молоді.

2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Будемо на зв'язку

Підпишись на нашу розсилку і слідкуй за актуальними подіями.

Дякуємо, що підписалися.

Партнери

bottom of page