top of page
  • Фото автораsetupvin

Всеукраїнський турнір "Кубок Фенікса"


Ми мовчали 3 роки. Пандемія, революція онлайн-турнірів, непорозуміння всередині спільноти, вибори президента ФДУ, поляризація дебатів, повномасштабне вторгнення, дебатери в ЗСУ, допомога й об'єднання навколо спільного ворога. Здавалося, що дебати в Україні згоріли й зараз не на часі, але дух дебатів, як Фенікс, що згорає до тла, щоб потім з новою силою переродитися й перемогти свого Василіска.


Цього року ми всією командою Кубку Фенікса поставили перед собою амбітне завдання зробити цей турнір найкращим Кубком Фенікса за всю історію існування турніру. Цифра 7 має особливе значення, і тому ми маємо 7 причин, чому цей турнір вийде незабутнім:


🚩 Досвідчені судді. Ми зібрали суддівську команду з дуже досвідчених дебатерів, які неодноразово ставали переможцями, найкращими спікерами, фіналістами, Головними суддями, Найкращими суддями, суддями міжнародних та всеукраїнських дебатних турнірів. Коли ми почнемо анонсувати їх, ви приємно здивуєтеся ;) Будьте впевнені — дебати будуть справедливими, а якість фідбеку — на висоті.


🚩 Гарячі, цікаві та практичні теми. Тематика: "Переродження завдяки життєвим викликам". На цьому турнірі ми піднімемо питання, які максимально близько прив'язані до життя кожного з нас. Чи бували у вас в житті проблеми, які зробили вас сильнішими? Імовірно. Ось про що ми будемо говорити. "Що тебе не вбиває, робить тебе сильнішим".


🚩 Досвідчені організатори. Нам пощастило, що турнір організовують дуже досвідчені й відповідальні організатори, які організовували всі попередні 6 Кубків Фенікса, тому знають, як зробити його дійсно крутим. Турнір — у надійних руках.


🚩 Низький оргвнесок. Зазвичай дебати мають високі оргвнески, але наша неймовірна команда робить усе, щоб зробити його низьким, при цьому не жертвуючи якістю турніру. Чекайте на приємні новини скоро, розмір оргвнеску вас приємно здивує.


🚩 Дружня атмосфера. Кубок Фенікса - це не тільки про турнір, але й про людей. Це можливість познайомитися з талановитими людьми, обмінятися досвідом і весело провести час разом.


🚩 Відмінна локація. Наша улюблена Вінниця, місто в якому завжди можна знайти, чим себе зайняти, якщо ви приїхали в п'ятницю, за день до турніру. Окремим постом ви отримаєте список рекомендацій від корінних мешканців, які живуть у Вінниці все життя, зі списком найкращих закладів і як провести час, якщо ви раптом матимете можливість дослідити місто ;)


🚩 Ви. Дебати - це завжди про людей. Кожен із вас матиме можливість доєднатися до турніру, який ви з посмішкою будете згадувати навіть у наступні декілька років. Кубок Фенікса стане незабутнім досвідом для всіх, хто любить дебати. Приєднуйтеся до нас, щоб потім не шкодувати! ;)


Реєстрація доступна за посиланнями:



До зустрічі на Кубку Фенікса!



9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Будемо на зв'язку

Підпишись на нашу розсилку і слідкуй за актуальними подіями.

Дякуємо, що підписалися.

Партнери

bottom of page