top of page
  • Фото автораsetupvin

Leadership+

Інтенсив з лідерства та проєктного менеджменту



З давніх-давен люди наділяли царів, вождів і головнокомандувачів мало не божественними силами, які даються лише обраним: саме тому вони - лідери, а решта - у них у підпорядкуванні. Багато століть вчені, філософи вивчали походження та стилі лідерства, виявляли якості, властиві лідерам, щоб краще розуміти їхню природу та відповісти на головне запитання: «Хто ж такий лідер і чи може ним стати кожен?».


Вони прийшли до висновку, що лідером може стати кожен, а одноосібне керівництво — це пережиток минулого.



Запрошуємо взяти участь у циклі дводенних інтенсивів для на такі теми:


"Лідерство та соціальна відповідальність" - у цьому блоці Ви дізнаєтеся про найбільш ефективні практики лідерства та техніки розвитку соціальної відповідальності.


"Проєктний менеджмент" - у цьому блоці Ви дізнаєтеся про кращі практики управління проєктами, техніки планування та виконання проектів, а також про способи управління ризиками та комунікації зі стейкхолдерами.


"Участь громадян в процесах прийняття рішень" - у цьому блоці Ви дізнаєтеся про найкращі практики залучення громадськості до процесів прийняття рішень, а також про технології партисипативного бюджету та ефективні методи впливу на прийняття рішень на різних рівнях управління.



Дати: 29-30 квітня



Місце проведення: Хаб “Місто Змістів” (вул. Григорія Сковороди, 11)



Час: 9:30 - 17:30



Участь безкоштовна!





В рамках заходу передбачається харчування та перерви на каву брейк



Не пропустіть нагоду покращити свої знання та навички в цих важливих галузях інноваційного управління та розвитку суспільства!



Захід відбувається в рамках проєкту “Dialogue+”, який впроваджується ГО «SetUP» у рамках проєкту ПРООН «ЄС за діалог: Зміцнення стійкості України для реагування на нагальні потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало в наслідок війни» за фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС)

Останні пости

Дивитися всі

Будемо на зв'язку

Підпишись на нашу розсилку і слідкуй за актуальними подіями.

Дякуємо, що підписалися.

Партнери

bottom of page